Underafdelinger

KFUM København Håndbold

KFUM København Håndbold en selvstændig idrætsklub under KFUM’s centralforening i København.

Ben HUR

Ben Hur er en gammel hæderkronet atletikklub, som startede i 1904. Ben Hur er en klub med mange traditioner og godt sammenhold og kammeratskab.

KFUM Badminton

Hos KFUM Badminton er der Ungdom, Senior og Motionist hold. For Ungdom og Senior er der mulighed for træning samt deltagelse i Holdturnering.

Bispebjerg Spejderne

Hos BispebjergSpejderne lærer du at passe på dig selv og dine venner. Vi er en del af KFUM-Spejderne i Danmark og er en kristen spejderbevægelse.

KFUMs Boldklub

KFUMs Boldklub blev stiftet i 1899 og har i dag hold flere hold på ungdoms og senior niveau.

KFUM Tennis

Med vores over 1000 medlemmer må vi regnes som en af de store tennisklubber i Danmark.

Minisport

Minisport er 1½ times aktivitet for børn mellem 4 og 8 år, som ledes af frivillige trænere. Der stilles ingen krav om at børnene skal lære noget, det hele er baseret på sjov, leg, samvær.

Det Danske Kammerkor

Vi synger mest à capella, men har fra tid til anden også sangsolister og instrumenter med. Vi holder til i Lindevang Kirkepå Frederiksberg.

Borggruppen Spejderne

Hos KFUM Badminton er der Ungdom, Senior og Motionist hold. For Ungdom og Senior er der mulighed for træning samt deltagelse i Holdturnering.

Det Danske Drengekor

Det Danske Drengekor formidler klassisk og rytmisk musik igennem flerstemmig sang.

KFUM Bordtennis

Vi er p.t. 9 medlemmer og spiller med i holdturneringen under ØBTU med 2 hold.

Bestyrelse

Få et overblik over vores forskellige udvalg og bestyrelse i KFUM Centralforeningen. Her kan du læse de seneste referater fra vores bestyrelses og udvalgsmøder.

Scroll to Top